Cookies

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme antaa hyvän käyttäjäkokemuksen. Jos jatkat lukemassa tätä sivustoa hyväksyt. Lisää tietoa

Okei

Pelaaminen Spider pasianssi

Spider pasianssi on suosituin korttipeli tietokonepelaajien keskuudessa. Tässä pelissä on eri vaikeustasoja, erittäin helposta erittäin vaikeaan, riippuen käytettyjen yhdistelmien määrästä.

Tavoitteet

Lajittele kaikki tikut mahdollisimman vähillä siirroilla. Mitä vähemmän liikkeitä teet, sitä enemmän pisteitä saat.

Standardit

Spider pasianssia pelataan kahdella korttipakalla. Vaikeustasosta riippuen pakat koostuvat yhdestä, kahdesta tai neljästä eri maasta.

Kortit on järjestetty pöydälle kymmeneen sarakkeeseen. Kunkin sarakkeen alin kortti, joka on muiden korttien päällä, on ainoa kortti, joka on peitetty. Kortit, joita ei ole sijoitettu mihinkään sarakkeeseen, järjestetään oikeaan alakulmaan.

Hvordan man spiller

Voittaaksesi sinun on poistettava kaikki kortit pelilaudalta käyttämällä sarakkeita ja järjestämällä ne alenevaan järjestykseen, kuninkaasta ässään. Kahden ja neljän värin tasoilla pelikorttien on oltava samaa maata, myös jos haluat siirtää niitä.

Kun onnistut luomaan siistin sarakkeen samanvärisistä ja laskevassa järjestyksessä olevista korteista, ne katoavat pelilaudalta.

Kun et voi enää tehdä siirtoja pelilaudalla olevilla korteilla, napsauta alinta pinoa, jolloin peli jakaa uuden korttirivin.

Älä siirrä vain yhtä korttia kerrallaan. Jos kaikilla korttisarakkeilla on sama väri ja numerojärjestys, voit valita ne osoittamalla hiirellä yhden kortin yläreunaan ja siirtämällä sen toiseen kohtaan.

Pisteet

Aluksi sinulla on 500 pistettä. Tästä lähtien peli vähentää jokaisen tekemäsi siirron. Saat 100 pistettä jokaisesta pöydältä poistamastasi mailasta.

Vihjeitä ja vinkkejä

Vapauta paikka aina kun voit poimimalla samanvärisiä kortteja.

Pudota kortit ja laita lisää pelikortteja. Mitä enemmän kortteja pelissä on, sitä useampia siirtoja voit tehdä ja sitä pienempi on mahdollisuus estää sarakkeita.

Kun pelaat 2 tai 4 värillä, vältä matalien korttien asettamista toisen väristen korttien päälle.

Varmista, että et tee enää siirtoja ennen kuin nostat uusia kortteja alimmasta pakasta.